Luhtitalo, Pöykkölä, Metsämuseontie 30

Luhtitalo kolmio Pöykkölästä hyvin palveluiden läheisyydestä. Kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta, joissa hyvin kaappitilaa. Keittiössä hyvin kaappitila ja keittiön yhteydessä ruokatila. Avara olohuone, josta käynti parvekkeelle. Siisti sauna ja kylpyhuone. Erillinen wc. Kivana lisänä tilava vaatehuone. Myyty maaliskuussa 2019.

Omakotitalo, Vennivaara, Aurinkotuulentie 7

Kahden makuuhuoneen uudehko omakotitalo suositulta Vennivaaran alueelta. Päämakuuhuone todella tilava ja paljon kaappi tilaa. Keittiö ja olohuone yhtenäistä avaraa tilaa korotetulla katolla. Tilava kodinhoitohuone, josta myös käynti ulos. Tunnelmalliset suihku ja saunatilat. Kivana lisänä tilava autotalli. Myyty maaliskuussa 2019.

Paritalo, Pöykkölä, Sahurintie 5

Näppärä paritalokaksio Pöykkölästä rauhallisella sijainnilla. Keittiö ja olohuone yhtenäistä avaraa tilaa. Hyvänkokoinen makuuhuone, jossa kaappitilaa. Siistit kylpyhuone ja sauna tilat. Myyty tammikuussa 2019.

Rivitalo, Korkalovaara, Jäniksenpolku 4

Kolmen makuuhuoneen tilava rivitalo Korkalovaarasta. Hyvänkokoiset makuuhuoneet ja lisäksi vaatehuone. Avara olohuone sekä sen yhteydessä ruokatila ja keittiö. Takapihalla iso terassi ja ulkovarasto. Kivasti remontoitu huoneisto. Myyty joulukuussa 2018.

Omakotitalo, Koskenkylä

Näyttävä ja laadukas hirsitalo Koskenkylästä omalla isolla tontilla. Kolmen makuuhuoneen omakotitalo, joka muunneltavissa neljän makuuhuoneen taloksi (olohuoneen yhteydessä lisätila). Keittiö ja olohuone yhtenäistä avaraa tilaa korotetulla sisäkatolla. Toiminnallinen kodinhoitohuone, jossa lisänä vaatehuone. Suihkutilat kahdella suihkulla ja tunnelmallinen sauna puukiukaalla. Lisäksi ISO autotalli, joka on ollut nyt verstas käytössä. Myyty lokakuussa 2018.

Omakotitalo, Pöykkölä, Tähkäkatu 3

Kolmen makuuhuoneen hirsitalo rauhaisalla sijainnilla Pöykkölästä. Keittö ja olohuone yhtenäistä avaraatilaa korotetulla katolla. Hyvänkokoiset makuuhuoneet, joissa hyvin kaappitilaa. Maalämpö, oma tontti ja kivana lisänä iso autotalli. Suojaisa takapiha. Kuntotarkastettu. Myyty lokakuussa 2018.

Omakotitalo, Pöykkölä, Katrinpolku 7

Uudehko kolmen makuuhuoneen omakotitalo suojaisalla sijainnilla Pöykkölästä. Tilavat keittiö ja olohuone korotetulla huonekorkeudella. Lämmitysmuotona edullinen kaukolämpö. Kivana lisänä autokatos. Myyty lokakuussa 2018.

Omakotitalo, Ounasrinne, Säpikäsmutka 1

Kolmen makuuhuoneen omakotitalo Ounasrinteeltä. Hyvänkokoiset makuuhuoneet, joissa yhdessä vaatehuone. Keittiö, kylpyhuone ja sauna remontoitu. Autokatos ja oma tontti. Kuntotarkastettu. Myyty lokakuussa 2018.

Paritalo, Vennivaara, Lehtiojantie 19

Kolmen makuuhuoneen paritalo suositulta uudelta Vennivaaran alueelta. Keittiö ja olohuone yhtenäistä avaraa tilaa. Erillinen wc sekä toinen suihkutiloissa. Takapihalla tilava terassi metsään päin. Autokatos ja ulkovarasto. Edulliset käyttökustannukset maalämmön ansiosta (täysin oma). Myyty lokakuussa 2018.

Omakotitalo, Nivavaara, Matkavaarantie 12

Kolmen makuuhuoneen omakotitalo suositulta Nivavaaran alueelta. Kolme hyvänkokoista makuuhuontta, joissa hyvin kaappitilaa. Tilava keittiö, jossa paljon kaappitilaa ja laskutilaa. Valoisa olohuone, josta käynti takapihalle. Kivana lisänä autokatos, ulkovarasto ja tilava käyttöullakko. Rauhallinen sijainti ja oma tontti. Myyty lokakuussa 2018.