MYYN HUONEISTOSI, KIINTEISTÖSI, LOMA-ASUNTOSI JA TONTTISI

Nauti myyntituloksista, jotka teen puolestasi. Kun annat kotisi tai asuntosi myynnin vastuulleni, nautit sujuvasta kaupanteosta ja vaivattomuudesta. Hoidan kaiken puolestasi: kohdekuvat, esittelyt, kauppakirjat, kaikki.

Välityspalkkio

alk. 3000

  • Välityspalkkioni on 3,9 % (sis. alv. 24 %) kohteen velattomasta kauppahinnasta tai sopimuksen mukaan.

MYY ITSE - MINÄ AUTAN

Haluatko hoitaa kuvaamiset, nettiesittelyt ja asuntonäytöt itse, mutta varmistaa kaupanteon sujuvuuden ammattilaisen avulla? Autan sinua arvonmäärityksessä, kauppakirjoissa, verotuksessa ja muissa ammattilaisen apua vaativissa tehtävissä.

MYY ITSE - MINÄ AUTAN

2000

  • Palvelu sisältää myyntikohteen arvioinnin, kauppakirjanlaadinnan, asiakirjojen tarkastuksen sekä neuvonnan. (sis. alv. 24 %)

ARVONMÄÄRITYKSET

Kun haluat tietää asuntosi, kiinteistösi tai perimäsi omaisuuden arvon, on arvonmääritys oikea valinta.

ARVONMÄÄRITYS

500

  • Kirjallinen arvonmääritys. (sis. alv. 24 %).


ASIAKKAANI KERTOVAT TOIMINNASTANI

Oonan työ oli todella ammattitaitoista ja asiakkaista välittävää. Meillä oli alusta asti turvallinen tunne, että tämä asia sujuu hyvin. Voimme lämpimästi suositella Oonaa ja Lapin Asuntopalveluita kaikenlaisiin asuntokauppa tilanteisiin

Tiina Yrjanheikki, Rovaniemi

Aikataulussa pysyttiin ja kommunikointia oli riittävästi. Ongelmia ei ilmennyt! Välittäjä oli sopivan rento ja tarttuva ote asioiden hoitoon sekä luotettava vaikutelma.

Rajahalme, Rovaniemi

Oona hoiti asuntokauppojen sujumisen loistavasti. Piti meidät hyvin ajantasalla tilanteesta, piti meille näytön meille sopivana ajankohtana ja toimi kaikin puolin koko ajan ammattitaitoisesti ja osaavasti.

Ostajan roolissa oli todella helppo olla, kun apunamme oli todella taitava kiinteistövälittäjä. Erittäin suuri kiitos vielä, avullasi saimme unelmiemme kodin.

Riina ja Jarkko, Rovaniemi

"Kaupat meni sujuvasti, välittäjä oli tutustunut myymäänsä kohteeseen hyvin. Välittäjän sai aina nopeasti kiinni mieltä painavissa asioissa ja hän hoiti kaikki asiat luotettavasti ja nopeasti."

Niina, Rovaniemi

"Hyvin sujui. Välittäjä oli ystävällinen ja selvästi yritti ratkaisua hakea pitkähköjenkin neuvottelujen aikana, painostamatta ketään liikaa kuitenkaan. Myös esittelyt järjestyi hienosti vaikka useampaan kertaan kävimme katsomassa. Talossa olemme viihtyneet loistavasti.

Ostaja, Rovaniemi